Workshop & Retraite

 

Creatieve vrouwencirkel: De taal van je hart

Data 2017 en 2018
Vrijdag 17 februari van 10.30-17.00 uur
Vrijdag 30 juni van 10.30-17.00 uur
Vrijdag 1 september van 10.30-17.00 uur
Vrijdag 1 december van 10.30-17.00 uur
Donderdag 8 maart 2018: special edition in het TOBACCO THEATER in Amsterdam

Wat heeft je hart je te vertellen als je echt luistert?
De taal van je hart gaat over liefde geven en ontvangen.
Bewust durven leven vanuit je hart en vanuit liefde voor jezelf.
Kom in verbinding met je liefde, medeleven en hartstocht.
Als vrouwen hebben wij het vermogen om als een bedding voor elkaar te zijn. Ondersteunend en inspirerend, speels, kleurrijk en compassievol. 

Hoe ziet de workshop eruit?
In deze creatieve vrouwencirkel met een groep van 7-14 vrouwen ontdek je via verbinding met je lichaam en het op creatieve wijze uiting geven aan je gevoel, wat goed voor je is, wat jouw behoeften zijn en waar jouw hart naar verlangt.

Om 10.30 uur is er koffie en thee met iets lekkers en ontmoeten we elkaar. In een inspirerende en rustgevende omgeving mag je op speelse wijze uitdrukking geven aan iets van jou dat zichtbaar wil worden. Met een inspirerend verhaal als rode draad door de dag heen en onder begeleiding van rustgevende muziek , kun je je overgeven aan de stroom en de taal van je eigen hart.
Met verf, krijt, klei, potloden, verhalen, gedichten, dans, muziek en stemgebruik ga je aan de slag en maakt elke deelneemster een werkstuk van de Taal van haar Hart. Een kunstwerk dat richting geeft aan jouw verlangen en een rol mag gaan spelen in jouw dagelijks leven. Je kunt het thuis ophangen/neerzetten en je er elke dag mee verbinden. Als een reminder van hoe jij het pad van de liefde wilt volgen.

Tussendoor is er een heerlijke lunch en kun je als je wilt even buiten wandelen.

Van 16.00 tot 17 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen. Natuurlijk ben je vrij om daar in iets persoonlijks te delen.

Locatie: Atelier voor kunstzinnig coachen – Ommerenveldseweg 13 in Ommeren
Kosten: 95 euro p.p. voor een hele dag incl. alle materialen, koffie, thee, heerlijke homemade vegetarische lunch.
Aanmelding: stuur me een email op al@almawattimena.nl of bel 06-41854640

Je bent van harte welkom. Namaste, Danielle, Linda en Alma

*Over Danielle Jaspers – Beeldend kunstenares, docent, trainer en coach
“Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling, kunst, kleuren, creatieve expressie en intuïtief schilderen. Vanuit deze passies leef ik en geef individuele coaching sessies, workshops, cursussen en trainingen in groepsverband. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en coach..”
Meer over Danielle

*Over Linda van Wilsum – Coach in creatief stem- en lichaamswerk
“Na stilte brengt muziek en dans je heel dichtbij het onzegbare. Laat je verleiden door de trilling in jouw eigen wijze lijf, zodat jouw creatieve energie kan gaan stromen.
Geef jezelf de ruimte, het is je geboorterecht.”
Meer over Linda

Creatieve Retraite 14 t/m 20 mei 2018 in Portugal

Stilte, verbinding, inspiratie & creativiteit
Wat laat jij van jezelf zien als je vrij bent? Zou je vanuit die vrijheid ruimte willen
maken voor een creatieve flow die voortkomt uit de verbinding met je ziel, je hart en je lijf? Deze 5 daagse retraite biedt jou tijd, stilte en ruimte om je (opnieuw) te verbinden met de bron van jouw eigenheid. Vanuit die verbinding volgt de inspiratie en geef jij op creatieve wijze expressie aan je binnenwereld en je diepste zielsverlangen.

Reis langs je muzen
Elke ochtend starten we met een meditatie en ga je vanuit een veilige setting een ontdekkingsreis maken langs je eigen muzen; alle innerlijke en uiterlijk bronnen die jou inspireren. We gaan schilderen, schrijven, verhalen vertellen, dansen, spelen. Kortom, je krijgt alle vormen aangereikt waarmee je kunt experimenteren wat voor jou werkt om uiting te geven aan wat er in jou leeft. Iedereen is in onze ogen creatief! Het gaat om het aangaan van het proces van overgave en het ontdekken van je authenticiteit.

Inzicht en support
Aan het einde ga je naar huis met meer inzicht in waar jouw creativiteit en vrouwelijk leiderschap over gaat en wat je nodig hebt om daarin te blijven staan en te volharden. Waarbij de andere deelneemsters je ook na de week nog een steun in de rug kunnen zijn.

Voor vrouwen

  • Die verlangen naar meer creativiteit in hun leven
  • Die behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf in de natuur
  • Die zich willen verbinden met hun lichaam en hun creatieve energie
  • Die op zoek zijn naar een leven vanuit liefde
  • Die de levenskunstenaar in zichzelf willen ontdekken en op zoek zijn naar inspiratie

De groep bestaat uit maximaal 6 deelneemsters om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden!

Waar
In het voedende en verkwikkende Olival des Hortas in Portugal, 100 km onder Lissabon, net buiten Grandola. Heerlijk midden in de natuur en op een 20 min. rijden van het strand. Je overnacht in 1 van de huisjes en deelt een slaapkamer en badkamer met een van de andere vrouwen.
www.olivaldashortas.eu

Wanneer
14-20 mei 2018

Wij vliegen op 14 mei naar Lissabon en terug op 21 mei. Wij (Alma, ik en evt. de deelneemsters) blijven een nachtje extra in Lissabon. Handig om de vlucht dus even met ons af te stemmen. Met name ivm vervoer van en naar het vliegveld aldaar. De vorige keer zaten we gezamenlijk in een heel kleurrijk en fijn hotel, midden in een leuke wijk.
De 20ste sluiten we de retraite in de ochtend af en vertrekken dan naar Lissabon om daar te zijn/we brengen je naar het vliegveld. Het verblijf in Lissabon valt buiten de retraite, dus jij beslist waar je behoefte aan hebt.
Wij hebben de ervaring dat het een hele mooie manier is om de overgang weer naar huis te maken na zo’n retraite.

Programma
* ochtendritueel met meditatie
* ontbijt & me-time
* creatieve workshop **
* lunch & relax
* creatieve workshop
* sharing
* me-time
* diner & relax

** dansen, tekenen, schilderen, verhalen vertellen, schrijven, spelen, rituelen.

Natuurlijk gaan we naar het strand om daar op creatieve wijze te genieten van al wat er is.
Onderdeel van deze levenskunstreis is een dag in een prachtig en bijzonder spiritueel park in de buurt, met aansluitend een heerlijk diner aan zee.

Investering
1295 euro inclusief BTW, exclusief reis en vervoer van en naar het vliegveld van Lissabon, vervoer naar de excursies. Early bird 1245 euro* bij inschrijving voor 15 januari 2018.

Vervoer: bij 6 deelneemsters huren we gezamenlijk een auto/minibus voor de hele week zodat de vervoerskosten zo laag mogelijk zijn (denk aan ongeveer 110 euro).

En verder

  • Tijd tussendoor om zelf iets of niets te doen
  • Alles wordt voor je verzorgd; vol pension
  • Lekker en gezond eten
  • Heerlijke ontspannende en helende lichaamsmassage inbegrepen

De trainers

Danielle Jaspers – Beeldend kunstenaar, trainer en kunstzinnig dynamisch coach
“Stilte en zelfreflectie heeft iedereen nodig om te ervaren wie je werkelijk bent. Los van alles en iedereen. Wij nemen je graag mee op een creatieve reis vanuit verbinding met je hart.”

Alma Wattimena – Verhalenverteller, schrijver en ritueelbegeleider
“Laat je inspireren door je muzen, voeden door je bron en verkwikken in expressie. Zodat je ook weer voor anderen een bron van inspiratie en liefde kan zijn.”

Heb je interesse of wil je je direct inschrijven?
Mail of bel ons:

Alma Wattimena: 06-41854640
al@almawattimena.nl

Danielle Jaspers: 06-53867953
danielle@kunstzinnigcoachen.nl

* niet geldig in combinatie met andere kortingen