Training & Retraite

Creatieve Retraite 14 t/m 20 mei 2018 in Portugal

Stilte, verbinding, inspiratie & creativiteit
Wat laat jij van jezelf zien als je vrij bent? Zou je vanuit die vrijheid ruimte willen
maken voor een creatieve flow die voortkomt uit de verbinding met je ziel, je hart en je lijf? Deze 5 daagse retraite biedt jou tijd, stilte en ruimte om je (opnieuw) te verbinden met de bron van jouw eigenheid. Vanuit die verbinding volgt de inspiratie en geef jij op creatieve wijze expressie aan je binnenwereld en je diepste zielsverlangen.

Reis langs je muzen
Elke ochtend starten we met een meditatie en ga je vanuit een veilige setting een ontdekkingsreis maken langs je eigen muzen; alle innerlijke en uiterlijk bronnen die jou inspireren. We gaan schilderen, schrijven, verhalen vertellen, dansen, spelen. Kortom, je krijgt alle vormen aangereikt waarmee je kunt experimenteren wat voor jou werkt om uiting te geven aan wat er in jou leeft. Iedereen is in onze ogen creatief! Het gaat om het aangaan van het proces van overgave en het ontdekken van je authenticiteit.

Inzicht en support
Aan het einde ga je naar huis met meer inzicht in waar jouw creativiteit en vrouwelijk leiderschap over gaat en wat je nodig hebt om daarin te blijven staan en te volharden. Waarbij de andere deelneemsters je ook na de week nog een steun in de rug kunnen zijn.

Voor vrouwen

  • Die verlangen naar meer creativiteit in hun leven
  • Die behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf in de natuur
  • Die zich willen verbinden met hun lichaam en hun creatieve energie
  • Die op zoek zijn naar een leven vanuit liefde
  • Die de levenskunstenaar in zichzelf willen ontdekken en op zoek zijn naar inspiratie

De groep bestaat uit maximaal 6 deelneemsters om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden!

Waar
In het voedende en verkwikkende Olival des Hortas in Portugal, 100 km onder Lissabon, net buiten Grandola. Heerlijk midden in de natuur en op een 20 min. rijden van het strand. Je overnacht in 1 van de huisjes en deelt een slaapkamer en badkamer met een van de andere vrouwen.
www.olivaldashortas.eu

Wanneer
14-20 mei 2018

Wij vliegen op 14 mei naar Lissabon en terug op 21 mei. Wij (Alma, ik en evt. de deelneemsters) blijven een nachtje extra in Lissabon. Handig om de vlucht dus even met ons af te stemmen. Met name ivm vervoer van en naar het vliegveld aldaar. De vorige keer zaten we gezamenlijk in een heel kleurrijk en fijn hotel, midden in een leuke wijk.
De 20ste sluiten we de retraite in de ochtend af en vertrekken dan naar Lissabon om daar te zijn/we brengen je naar het vliegveld. Het verblijf in Lissabon valt buiten de retraite, dus jij beslist waar je behoefte aan hebt.
Wij hebben de ervaring dat het een hele mooie manier is om de overgang weer naar huis te maken na zo’n retraite.

Programma
* ochtendritueel met meditatie
* ontbijt & me-time
* creatieve workshop **
* lunch & relax
* creatieve workshop
* sharing
* me-time
* diner & relax

** dansen, tekenen, schilderen, verhalen vertellen, schrijven, spelen, rituelen.

Natuurlijk gaan we naar het strand om daar op creatieve wijze te genieten van al wat er is.
Onderdeel van deze levenskunstreis is een dag in een prachtig en bijzonder spiritueel park in de buurt, met aansluitend een heerlijk diner aan zee.

Investering
1295 euro inclusief BTW, exclusief reis en vervoer van en naar het vliegveld van Lissabon, vervoer naar de excursies. Early bird 1245 euro* bij inschrijving voor 15 januari 2018.

Vervoer: bij 6 deelneemsters huren we gezamenlijk een auto/minibus voor de hele week zodat de vervoerskosten zo laag mogelijk zijn (denk aan ongeveer 110 euro).

En verder

  • Tijd tussendoor om zelf iets of niets te doen
  • Alles wordt voor je verzorgd; vol pension
  • Lekker en gezond eten
  • Heerlijke ontspannende en helende lichaamsmassage inbegrepen

De trainers

Danielle Jaspers – Beeldend kunstenaar, trainer en kunstzinnig dynamisch coach
“Stilte en zelfreflectie heeft iedereen nodig om te ervaren wie je werkelijk bent. Los van alles en iedereen. Wij nemen je graag mee op een creatieve reis vanuit verbinding met je hart.”

Alma Wattimena – Verhalenverteller, schrijver en ritueelbegeleider
“Laat je inspireren door je muzen, voeden door je bron en verkwikken in expressie. Zodat je ook weer voor anderen een bron van inspiratie en liefde kan zijn.”

Heb je interesse of wil je je direct inschrijven?
Mail of bel ons:

Alma Wattimena: 06-41854640
al@almawattimena.nl

Danielle Jaspers: 06-53867953
danielle@kunstzinnigcoachen.nl

* niet geldig in combinatie met andere kortingen